Scoutvecka, förläggningar och sommarläger!

Denna vecka är det scoutveckan! Scoutingen syns i media och samhället lite extra. Du kan också bidra genom att lägga upp en bild och en berättelse om dina scoutupplevelser på sociala media. Tagga bilderna med #simoniterna, #fissc, #förattscouting och #partiontakii.

På onsdag firar vi scoutgudstjänst i Pargas kyrka kl 18. Föräldrar, vänner och syskon är välkomna med! Det bjuds på kaffe/saft och bulle efteråt.
Scouterna samlas vid kårlokalen senast kl 17.45 och klädseln är scoutskjorta eller mörkblå tröja och förstås scouthalsduk! På gudstjänsten får nya scouter avlägga scoutlöftet, de som skall byta åldersgrupp får också sina avskedsmärken.

Det blir också dags för förläggningar, vargungarna åker till Koupo 4-5.5 och äventyrsscouterna direkt efter 5-6.5. Anmälan till förläggningarna skall vara inne senast 29.4!

Sommarens läger är "Plan B" som förverkligas tillsammans med de andra kårerna i Åboland, anmälan är öppen och sista anmälningsdag är 13.5!

Alla anmälningar och mera information om förläggningar och läger hittar du i nyhetsbrevet: https://mailchi.mp/b00de33f8184/stsimons-2674853