Höstterminen börjar onsdagen 5.9

Första onsdagen i september, 5.9 kör scoutverksamheten igång igen!

Under hösten samlas scouterna till veckomöten på onsdagar enligt följande:
Vargungar (7-9år) kl 18-19
Äventyrsscouter (10-11år) kl 19-20 OBS! Ny tid!
Spejarscouter (12-14år) kl 19-20
Explorerscouter (15-17år) kl 20-21
Höstterminens programblad kommer snart ut, där framgår också avvikelser i de vanliga mötestiderna.

Nya medlemmar är hjärtligt välkomna med i alla åldersgrupper! Också vuxna/myndiga är välkomna med om ni vill vara med och förverkliga scoutingen för unga och samtidigt själva få uppleva nya grejer, gott sällskap, ungt ledarskap och glädjen i barn som upplever nya saker!
Vi önskar att nya scouter kommer till kårlokalen åtföljd av en förälder vid första mötet. Vi tar upp föräldrarnas kontaktuppgifter och skickar sedan närmare instruktioner hur man anmäler sig med till scouten. Det är viktigt att en vuxen följer med de nya scouterna så att vi får rätta kontaktuppgifter! Om man inte har möjlighet att komma 5.9 så önskar vi att föräldrarna kontaktar åldersgruppens ledare för att kolla vad anmälningsläget är.

Kårlokalen finns i Pargas församlingshems källarvåning, med ingång från gården. Välkomna!