eric.jansson

Bild för eric.jansson
Information:

Utbildad Diplomingenjör i datateknik från ÅA, jobbar som IKT-projektkoordinator vid Svenska pensionärsförbundet. Född, uppvuxen och bor i Pargas. Till mina hobbyn hör fotografering och, hör och häpna, scouting!

Scoutbakgrund:
Började som vargunge 1991, patrullscout sedan 1992. Vargungeledare sedan 1997 och äventyrsscoutansvarig sedan 2008 då kåren gick över till nya scoutprogrammet. Har varit materialansvarig i kåren, men sedan 2004 har jag skött sekreterarskapet i kåren, ansvarar för hemsidorna och e-posten och råddar på med lite det mesta. Mitt bästa scoutminne har länge varit sista natten på förbundslägret Kust 2000 då vi sov i världens längsta vindskydd (blev tyvärr aldrig officiellt rekord då ingen granskare från Guiness var på plats), det blev regn och storm under natten och på morgonen var man våt och kall, men ändå är det bra minne! Det här minnet tävlar nu hårt med hela Igalopp regionlägret 2009! Några dåliga scoutminnen finns inte!
Motto:
Gör ditt bästa!